top of page
Zumba Kids.png

Zumba för barn

Välkommen till en termin fylld av rörelseglädje! 

ZUMBA KIDS

Zumba Kids kombinerar barnvänliga danssteg och rörelser till både modern musik och rytmer från världens alla hörn. Syftet är att väcka rörelseglädje och upptäcka nya musikstilar samtidigt som vi höjer pulsen, tränar koordination, motorik och rytmkänsla. Vi avrundar klassen med en kortare lek samt stretch.

 

Till skillnad från Zumba för vuxna är denna klass anpassad och uppbyggd för barn mellan 7-11 år. Vi bryter ner stegen och dansar sedan tillsammans så att alla kan hänga med utifrån sina förutsättningar. Jag som leder klassen heter Munira och har instruerat Zumba och rörelse för barn sedan 2011. 

Jag som leder klassen heter Munira och har instruerat Zumba och rörelse för barn sedan 2011. 

DATUM

Kursen pågår mellan den 5 september och 5 december (totalt 12 gånger) med uppehåll den 19 september och 31 oktober för höstlov. 

Avslutning sker den 5/12 då gruppen bjuds på frukt, dricka samt diplom. Familj och vänner är sedan välkomna mot slutet av klassen för en kortare uppvisning, mer info kommer närmare inpå.

PLATS

Stora salen, Midsommargården
Telefonplan 3
T-bana och buss: Telefonplan

 

ANMÄLAN & KURSAVGIFT

Skickas till: zumbamunira@gmail.com

Vänligen ange ditt barns för- och efternamn samt personnummer i mailet. 

 

Kursavgift: 1680 kr (betalas via faktura) 

Möjlighet finns att prova på den 5/9. Prova på-avgiften på 140 kr betalas senast den 4/9 och dras senare av på kursavgiften.

 

Följ gärna Facebookevenemanget för att hålla dig uppdaterad:  https://fb.me/e/151i42NAo

Instagram: instagram.com/dansamedmunira

bottom of page