top of page

HYR LOKAL PÅ MIDSOMMARGÅRDEN

Det går bra att hyra hela eller delar av Midsommargården. Hos oss finns lokaler för alla tillfällen och för olika typer av tillställningar. Vi har lokaler för kursverksamhet, kulturarrangemang, möten, utbildningar, högtider, fester eller någon annan tillställning som du planerar att anordna. Förutom mer traditionella lokaler har vi även en musikstudio, rep-lokal och en danssal med speglar. Huset andas 40-tal och ger en hemtrevlig och personlig stämning - varmt välkommen till oss! 

SÅ GÖR DU NÄR DU VILL HYRA LOKAL

1. Läs informationen på vår webbplats

Här på vår webbplats finns information om det du behöver veta för hyra lokal hos oss. Så ta en titt på våra lokaler, läs igenom villkoren och fundera över vilken lokal som passar ditt evenemang bäst!

2. Maila oss och se om lokalen är ledig

När du hittat den lokal du är intresserad av och har läst våra villkor är du varmt välkommen att maila oss. I mailet anger du vilken lokal du är intresserad av, vilket datum och vilken typ av evenemang du palnerar. Vi återkommer till dig så snart vi kan. 

3. Kom på vårt Öppet Hus

När du fått svar från oss och fått ditt datum bekräftat eller om du först vill kolla in lokalerna är du välkommen att besöka vårt Öppet Hus där du får se huset och passa på att ställa frågor. Det är även på Öppet Hus vi skriver avtal och slutför det sista.

4. Genomför ditt evenemang

Det sista steget är att njuta av ditt evenemang och vi önskar dig en trevlig stund på Midsommargården. Du ansvarar för din fest/evenemang, lokalen är obemannad men om du har fest ingår 1 timmes jour från det att du kommer in i lokalerna. 

OM DU VILL HYRA - HÖR AV DIG TILL OSS

Är du intresserad av att hyra någon av lokaler så skicka ett mail till hej@midsommargarden.se där du anger önskemål om dag/tid, vilken typ av evenemang du ska ha samt vilken lokal du är intresserad av. Vi återkommer till dig så snart vi kan, då vi får många förfrågningar kan det ta några dagar. Vi rekommenderar dig som är intresserad av att hyra hos oss att komma på Öppet Hus som vi har varje onsdag, se mer info nedan. Notera att din bokning är definitiv först när kontrakt är skrivet, vilket görs på Öppet Hus.

ÖPPET.png

Varje onsdag 17.00 -18.30 har vi Öppet Hus då alla är välkomnaatt titta på och/eller boka våra lokaler. Välkomna!
 

Notera att det kan vara väntetid på Öppet Hus.

Inget öppet hus 12 april 2023. Sista öppet hus för vårterminen är  21 juni. 

Välkommen förbi på onsdgar

Öppet Hus

  • Du ska vara minst 18 år för att hyra lokal (är du mellan18-25 år kommer lokalerna vara bemannade för en extra avgift på 2500 kronor)

  • Samtliga lokaler måste bokas minst två timmar

  • För att hyra lokal måste en ansvarig person/organisation vara medlem i Föreningen Midsommargården. Det är enkelt att bli medlem i samband med kontraktskrivning.

  • Midsommargården är ett allergianpassat hus vilket betyder att djur, nötter och mandlar får stanna hemma. Om du har ledarhund kontakta oss innan.

  • Hos oss hyr du obemannat (om du är över 25 år). En timmes jour ingår om du hyr för fest.

  • Ska du hyra för fest gäller särskilda regler, läs mer här

INFORMATION TILL DIG SOM VILL HYRA

bottom of page