top of page
Veronica Midsommargården.jpg

Kurser i improvisation för bara vuxna och för barn och vuxen tillsammans

Kurser i improvisation för vuxna
Kurser för barn och vuxen tillsammans

Veronica har en kurs på måndagar mellan kl.19-21 med start den 23 februari med sista gång 20 mars. Uppehåll för sportlov den 27 februari. Mer info kommer. 

Liten & Stor

Tisdagar 10 januari - 16 maj (uppehåll v.9, v.14, v19) 

Kurs 1:

För barn födda 2015-2016 + 1 vuxen
17.00-17.45

Kurs 2:

För barn födda 2010-2014 + 1 vuxen
18.00-18.50

 

Improvisationsteater är teater utan manus, där allt hittas på i stunden. När man improviserar teater så har man oftast inga saker eller utklädningskläder utan man använder sin kropp och sitt språk för att gestalta situationer. I den här kursen får ni lära er olika trix för att lättare komma åt er fantasi och spontanitet. Vi tränar på att lyssna och samarbeta, samt att se fel och misstag som en naturlig del av kreativiteten. I kursen är barn och vuxen lika delaktiga. Ni kommer göra olika lekar och övningar tillsammans med ert barn och i mindre grupper.

 

Ni kanske har sett mig på TV nån gång, t ex i ”Mer Panik i Tomteverkstan”, ”Ture Sventon och Bermudatriangelns Hemlighet”, "Agenterna” mm. Inom kort dyker jag också upp i "Labyrint - Monstrets hjärta", "Ture Sventon och jakten på Ungdomens källa" och "Miniagenterna". Jag testade själv improvisationsteater för första gången för 20 år sedan och har varit fast sen dess. De senaste 15 åren har jag lett hundratals kurser och workshops. Hoppas vi ses! /Veronica

bottom of page