Är du mellan 16 och 25 år?
Då har du möjlighet att delta i GRATIS KREATIVA KURSER hos oss!
Inga förkunskaper krävs. 

Vad är StudioUng?
StudioUng startade hösten 2016 på Midsommargården vid Telefonplan. Verksamheten består av kreativa studior och vänder sig till ungdomar och unga vuxna mellan 16 och 25 år. Bakom StudioUng står Föreningen Midsommargården.

 

StudioUng är en kreativ mötesplats för unga Stockholmare. Genom en inkluderande och trygg miljö skapar vi förutsättningar för deltagarna att lära känna nya vänner, utveckla sitt självförtroende och sin självkänsla samt hitta nya sätt att uttrycka sig på.

LOGO-StudioUng-3.gif
På StudioUng är det högt i tak och vårt orubbliga mål är att alla ska känna sig välkomna precis som de är.

Aktuellt på StudioUng

Studioung aktiviteter print.jpg

StudioUng Instagram

Kontakta StudioUng:
studioung@midsommargarden.se
070 - 928 56 11

StudioUng anordnas på uppdrag av Stiftelsen Midsommargården och med stöd från Länsstyrelsen i Stockholm, Gålöstiftelsen, Stockholms stad och Studieförbundet Bilda. Söderbergs Bageri och Hemköp telefonplan bidrar med kaffe/te och fikabröd. 

På StudioUng finns flera hip-hop artister som skriver egen text, rappar och spelar in i vår musikstudio. I samarbete med Unga Berättar och med vägledning av StudioUngs musikpedagog fick artisten Lill Kiaw + crew möjlighet att filma och klippa en egen musikvideo helt baserad på deras egen idé och vision.