top of page

Föreningen Midsommargårdens Styrelse

image1-2.jpeg
Hanna Schubert

Ordförande

"Jag engagerar mig i Midsommargården för att lokalt engagemang och organisering är så viktigt. Och roligt!"

torvald.png
Torvald Olsson-Sundelin

Vice ordförande

"Jag valde att engagera mig i Midsommargården när jag fick höra att det fanns risk att den skulle läggas ner. Jag kände väl till den eftersom jag tidigare jobbat i området och med kulturstöd till hemgårdar och samlingslokaler. Gillar tanken på hemgården som en mötesplats för kultur, föreningar, fest och människor i alla åldrar."

image1.jpeg
Anna-Karin Hagberg

Sekreterare

"Jag engagerar mig i föreningen för att jag tycker att Midsommargården är den ultimata platsen för oväntade, givande och underbara möten som sätter guldkant på tillvaron. Till en sådan plats vill jag gärna göra vad jag kan för att bidra!"

_DSC1666.jpg
Johan Stigholt

Ordinarie Ledamot

"Jag har valt att engagera mig i Föreningen Midsommargårdens verksamhet då jag, genom mitt arbete på Stadsmuséet, kommit i kontakt med många ungdomar runt om i Stockholm och sett skillnaden i ungdomars förutsättningar. Midsommargården är en plats där dessa skillnader kan utjämnas genom att människor med olika bakgrund möts och utvecklas tillsammans."

image.png.jpeg
Karin Palmér

Kassör

"Jag har deltagit i olika aktiviteter på Midsommargården och upptäckt vilket fantastiskt program som finns, och vad som görs för att få människor att mötas och umgås över alla gränser! Att vara en del av styrelsen känns som en stor ynnest och jag vill bidra med vad jag kan för att utveckla och stödja verksamheten."

203705.jpg
Munira Oduola

Ordinarie Ledamot

"Jag har valt att engagera mig i föreningen för att Midsommargården är en sådan otrolig mötesplats som jag önskar att fler ska upptäcka! Här händer ständigt nya och spännande aktiviteter som inkluderar alla oavsett ålder och bakgrund."

20240603_192814.jpg
Richard Hollander

Ordinare ledamot

”Jag är sedan flera år medlem i Svennes Dansklubb som håller till på Midsommargården, och trivs i den positiva miljön. På Midsommargården är det lätt att känna glädje, våga lära sig nya saker och utvecklas. Jag tycker mycket om att vara ute i naturen och fjällvandring. Som styrelsemedlem hoppas jag kunna bidra med mina erfarenheter från skolans värld, i mitt arbete som lärare för ungdomar”

 

.

Årsmöte2023
bottom of page