Föreningen Midsommargårdens Styrelse

37267241_10156628308345439_7668234910926110720_o-2.jpg
Maja Heuring

Ordförande

"Eftersom jag bor i Midsommarkransen är Midsommargården mitt lokala kulturhus. Det är en imponerande verksamhet som pågår här, för så många människor. Jag ser det som ett ärofyllt uppdrag att få vara med och utveckla denna verksamhet."

torvald.png
Torvald Olsson-Sundelin

Ordinarie Ledamot

"Jag valde att engagera mig i Midsommargården när jag fick höra att det fanns risk att den skulle läggas ner. Jag kände väl till den eftersom jag tidigare jobbat i området och med kulturstöd till hemgårdar och samlingslokaler. Gillar tanken på hemgården som en mötesplats för kultur, föreningar, fest och människor i alla åldrar."

profilbild_malte_cropped.jpg
Malte Önnestam

Ordinarie Ledamot

 "Föreningen Midsommargården driver en fantastisk verksamhet med stor samhällsnytta. Därför vill jag bidra med det jag kan för att för att föreningen ska utvecklas och för att fler människor ska få ta del av den verksamhet som bedrivs här."

image.png.jpeg
Karin Palmér

Kassör

"Jag har deltagit i olika aktiviteter på Midsommargården och upptäckt vilket fantastiskt program som finns, och vad som görs för att få människor att mötas och umgås över alla gränser! Att vara en del av styrelsen känns som en stor ynnest och jag vill bidra med vad jag kan för att utveckla och stödja verksamheten."

image1.jpeg
Anna-Karin Hagberg

Ordinarie Ledamot

"Jag engagerar mig i föreningen för att jag tycker att Midsommargården är den ultimata platsen för oväntade, givande och underbara möten som sätter guldkant på tillvaron. Till en sådan plats vill jag gärna göra vad jag kan för att bidra!"

image1-2.jpeg
Hanna Schubert

Sekreterare

"Jag engagerar mig i Midsommargården för att lokalt engagemang och organisering är så viktigt. Och roligt!"

FORENINGEN-MIDDS-LOGO-3272-o-137-rOd.png