top of page

I det lilla gör vi stor skillnad. Tack för 2023!

Vi Àr mÄnga som under Äret har upplevt ett allt tÀtare mörker och en kÀnsla av uppgivenhet. Under hösten slog svenskarna rekord i nattsvart pessimism. Dagliga rapporter om krig, kris, orÀttvisor, miljökatastrofer och annat elÀnde riskerar att förlama oss, men vi fÄr inte tappa tron pÄ att en annan verklighet Àr möjlig. Vi Àr mÄnga som önskar oss- och kÀmpar för en bÀttre vÀrld!


NÀr jag tÀnker pÄ det senaste Äret pÄ MidsommargÄrden slÄs jag av alla smÄ hÀndelser och stunder som har gjort skillnad och pÄverkat mÀnniskors liv. Kultur och möten som inspirerat, nya kunskaper som stÀrkt och öppnat dörrar, vÀnskaper som vuxit fram och gemensamma berÀttelser och minnen som skapats. Det Àr i dessa stunder, i mötet med andra, som det blir tydligt att vi alla har en roll att spela. 


Det senaste Ärets smÄ hÀndelser och stunder pÄ MidsommargÄrden Àr mÄnga, men nÄgra har fastnat lite extra hos mig. Jag nyper mig i armen nÀr jag tÀnker pÄ 84-Äriga Yvonne som plötsligt dansade salsa som i gamla dar med stöd frÄn zumbaledare Lisa i Svandammsparken, nÀr ett gÀng vuxna lÀrde sig bÄde simma pÄ djupt vatten och cykla i uppförsbacke eller nÀr mannen som sÄlde Situation Sthlm tog en paus i arbetet och istÀllet mÄlade pÄ Containern Telefonplan tillsammans med oss. 


Det Àr de smÄ handlingarna som utgör de största förÀndringarna. TACK till alla er som pÄ olika sÀtt Àr med och bidrar. Ingen kan göra allt, men tillsammans gör vi underverk!


Jag vill avsluta med att bjuda in er till MidsommargÄrden 2024! Precis som alltid Àr ni varmt vÀlkomna till vÄrt gemensamma fina kulturhus, vÄr hemgÄrd pÄ Telefonplan. Jag hoppas att ni vill fortsÀtta vara medlemmar i Föreningen MidsommargÄrden och vara med och skapa ett magiskt 2024 tillsammans med oss!


Gott nytt Är frÄn oss alla till er alla!


Med vÀrme 


Ebba Brusewitz

Föreningen MidsommargÄrdens verksamhetschef 

44 visningar0 kommentarer

Senaste inlÀgg

Visa alla
bottom of page