Copy of Vill du träffa nya vänner och samtidigt upptäcka vad tockholm har att bjuda på.png

MedVän är ett vänmatchningsprojekt vars syfte är att främja ett inkluderande samhälle. I projektet arbetar vi med jämlika möten och kultur som utgångspunkt för att bygga genuina vänskaper. Vi matchar etablerade och nyetablerade i Stockholm utifrån gemensamma intressen – sen hittar vi på en massa roliga aktiviteter helt GRATIS!

 

I projektet paddlar vi kajak, åker segelbåt, flyger luftballong, går på dansföreställning, klättrar och mycket annat roligt tillsammans i grupp. Du bestämmer själv vilka aktiviteter du vill delta i, och får gärna komma med förslag på saker du tycker skulle vara roligt att göra.

Du som är med matchas med en vän, men genom våra aktiviteter lär du även känna många andra nya människor. Du blir del av ett större sammanhang. Kom till en av våra MedVän-träffar!

 

Det är roligt och enkelt! Anmäl dig så berättar vi mer. 

 

MedVän finansieras av Arbetsmarknadsförvaltningen i Stockholm stad.

Bidra till ett inkluderande samhälle genom att uppleva nya roliga aktiviteter samtidigt som du knyter nya vänskapsband

Untitled design-62.png

Kontakt

jonna MG.JPEG
IMG_1218.jpg
hand6.png

På gång

hand1.png

Här kan du läsa om de kommande aktiviteterna för projektet MedVän. Bli MedVän redan idag och delta på våra aktiviteter. 

 

30/8: Yoga med Hej Främling
Lätt yoga som funkar även för dig som är nybörjare. Har du ingen yogamatta så finns det tillgängligt. 

 

1/9 Street Art
Få chansen att testa på Street Art och Grafitti på canvas och vägg! Vi kör en introduktion och har instruktör på plats som lär oss grunderna. Aktiviteten går bra även för barn. 


6/9 Föreställningen Närheten med Riksteatern
Kom med på pressvisningen av dansföreställningen Närheten av Riksteatern hos oss på Midsommargården. Kommer du tidigt kan du även titta in i vårt språkcafé på Rosa Stationen

Telefonplan.

8/9 Segling med oss på Shamrock

Vi åker ut på en gemensam seglingstur där du får chansen att hjälpa till med att hissa segel och göra i ordning för avfärd och hemkomst. Vi serverar även middag på båten.

Framöver:

Vill du testa på fotbollsgolf, klättra, vandra, gå äventyrsbana, bowla eller kanske åka luftballong? Håll utkik här efter de spännande aktiviteter vi har planerade framöver.

Vill du bli MedVän? 

Anmäl ditt intresse genom att fylla i formuläret, så återkommer vi till dig! 

Tack för visat intresse!