top of page

mån 27 feb.

|

Midsommargården

StudioTeens Sportlovskollo

Registrering är stängd
Se andra evenemang
StudioTeens Sportlovskollo
StudioTeens Sportlovskollo

Tid och plats

27 feb. 2023 09:30 – 28 feb. 2023 15:30

Midsommargården, Telefonplan 3, 126 37 Hägersten, Sverige

Gäster

Om evenemanget

OBS! För närvarande är det fullt på vårt sportlovskollo så fr o m 13 februari hamnar alla nya anmälningar på väntelista. Vi hör av oss om/när det finns plats. 

OM:

Är du mellan 10 och 15 år och drömmer om att skapa coola konstverk med sprayfärg eller lära dig att skapa egna låtar i vår musikstudio? Nu har du chans att förverkliga dina drömmar på vårt tvådagarskollo! När du anmäler dig väljer du vilken av kurserna du vill gå - Street Art eller musikproduktion. Under två dagar kommer du sedan få utöva och lära dig mer om din valda konstinriktning. Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller om du redan kan en del. Vi utgår från varje deltagares kunskaper och förutsättningar.

Under en av eftermiddagarna kommer dom som vill få chansen att prova på DJ!

STREET ART - Du får skapa konstverk tillsammans med gatukonstnären Nabil Dorbane! Ni gör skisser på papper och sprayar sedan ute på en legal graffitivägg.

MUSIKPRODUKTION - Skapa egen musik med rösten, instrument, surfplatta och dator. Att producera musik innebär att skapa låtar och/eller beats i en digital miljö. Detta får du göra tillsammans med vår pedagog Beatrice Jaksch som till yrket är musikproducent och låtskrivare.

DJ - Vid DJ-bordet låter Edvard Jaresand, som är DJ och musikproducent, dig prova att mixa musik och hitta din egen känsla och stil. Om du vill får du stå bakom DJ-bordet samtidigt som dina nya vänner målar Street Art.

PRIS 

695 kr/barn + medlemsskap i Föreningen Midsommargården (100 kr).

Syskonpris 600 kr per barn + medlemsskap i Föreningen Midsommargården (100 kr).

Anmäl dig via formuläret. Vi meddelar så snart som möjligt, men senast två veckor innan kursstart, om du har fått en plats på kollot eller inte. Får vi inte in tillräckligt med anmälningar till dom två grupperna kan någon av dessa behöva ställas in. Det meddelas i så fall senast den 17/2.

Det ingår material och förmiddags- och eftermiddagsfika. Meddela eventuella allergier vid anmälan. Ta med egen lunchlåda, det finns mikro att tillgå. Har du speciella behov, meddela oss i samband med att du gör din anmälan.

Vid frågor: marit@midsommargarden.se

Välkommen med din anmälan!

Med stöd från Stiftelsen Oscar Hirschs Minne, Studieförbundet Bilda och Hägersten-Älvsjö stadsdelsförvaltning.

Dela detta evenemang

bottom of page