top of page

mån 19 juni

|

Midsommargården

StudioTeen Sommarlovskollo

Registrering är stängd
Se andra evenemang
StudioTeen Sommarlovskollo
StudioTeen Sommarlovskollo

Tid och plats

19 juni 2023 09:30 – 22 juni 2023 15:30

Midsommargården, Telefonplan 3, 126 37 Hägersten, Sverige

Gäster

Om evenemanget

* ALLA KURSER ÄR FULLBOKADE *

Drömmer du om att göra egen musik, skapa coola konstverk med sprayfärg eller dansa Street Dance? Nu har du chans att förverkliga dina drömmar på vårt dagkollo!

Varje deltagare väljer en inriktning som blir det ämnet mest tid på kollot kommer ägnas åt. Men under veckan kommer deltagaren även få testa på dom andra kreativa ämnena.

Första passet på måndagen är vi alla tillsammans och lär känna varandra och vi avslutar tillsammans på eftermiddagen på torsdagen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller om du redan kan en del. Vi utgår från varje deltagares kunskaper och förutsättningar.

STREET ART (DEN HÄR KURSEN ÄR FULL) - Skapa konstverk tillsammans med gatukonstnären Nabil Dorbane! Vi gör skisser på papper och sprayar sedan ute på en legal graffitivägg.

MUSIKPRODUKTION (DEN HÄR KURSEN ÄR FULL) - Har du skrivit en låt som du vill spela in? Vill du prova att vara tekniker när någon annans låt spelas in? Vill du spela in en cover? Vill du sjunga i ett professionellt sångbås? Är du nyfiken på hur en bygger ett beat eller skriver en låttext?

STREET DANCE (DEN HÄR KURSEN ÄR FULL) - Kom och spendera några dagar tillsammans med vår danslärare i vår danssal, där du får lära dig grunderna i Street dance.

EXTRA - Vi inleder med att du gör din egen kollo-tröja som du kan ha på dig under kollot och sen ta med hem efter.

PRIS 1350 kr/barn + medlemsskap i Föreningen Midsommargården (100 kr).

Syskonpris 1200 kr per barn + medlemsskap i Föreningen Midsommargården (100 kr).

Anmäl dig via formuläret. Vi meddelar så snart som möjligt, men senast två veckor innan kursstart, om du har fått en plats på kollot eller inte. 

Det ingår material och förmiddags- och eftermiddagsfika. Meddela eventuella allergier vid anmälan. Ta med egen lunchlåda, det finns mikro att tillgå. Har du speciella behov, meddela oss i samband med att du gör din anmälan.

Vid frågor: marit@midsommargarden.se

Välkommen!

Dela detta evenemang

bottom of page