top of page

sön 22 sep.

|

Midsommargården

PoppisLoppis

PoppisLoppis
PoppisLoppis

Tid och plats

22 sep. 2024 11:00 – 15:00

Midsommargården , Telefonplan 3, 126 37 Hägersten, Sverige

Om evenemanget

Lite kaxigt bjuder vi in till PoppisLoppis! Förenngen Midsommargården har inte haft loppis på länge, men magkänslan säger att denna loppis blir poppis! Välkommen att komma och fynda bland kläder, skor, böcker, leksaker, porslin, smycken, keramik, textilier och andra grejer som letar nytt hem. Tillsammans gör vi Midsommargården till en cirkulär oas för loppisälskare. 

Paralellt med loppisen bjuder en av föreningens medlemmar, Julie Blanchin, in till kreativ verkstad. Ta en paus i fyndandet och slå dig ner och skapa tillsammans med Julie och andra loppisälskare. Den kreativa verkstaden passar för alla åldrar.

BOKA BORD

Vill du sälja på loppisen? Reservera din plats HÄR

Pris: 200 kr per bord, och du behöver vara medlem i Föreningen Midsommargården (100 kr/år). Är du inte redan medlem blir du det enkelt HÄR. 

Loppisen hålls på Midsommargårdens övervåning. Föreningen Midsommargården placerar säljarna efter anmälningsordning. De som anmäler sig först får plats i Midsommargårdens stora sal följt av foajén och sedan matsalen. Bord och stol finns på plats. Borden varierar något i storlek, men ungefärligt mått är 130 X 75 cm. Vi har inga klädställningar, men du får gärna ta med din egen. Pga begränsat utrymme tilldelas de med medhavd klädställning ett något mindre bord. Meddela i anmälan om du önskar ta med klädställning.

Obs! Finns ej hiss för säljarna, de flesta borden är en halv trappa upp. 

Vid frågor, kontakta Marit på marit@midsommargarden.se

Välkommen på PoppisLoppis! 

Dela detta evenemang

bottom of page