top of page

ons 04 sep.

|

Midsommargården

Nybörjarkurs i salsa - För asylsökande

Nybörjarkurs i salsa - För asylsökande
Nybörjarkurs i salsa - För asylsökande

Tid och plats

04 sep. 2024 18:30

Midsommargården , Telefonplan 3, 126 37 Hägersten, Sverige

Gäster

Om evenemanget

Vill du lära dig dansa kubansk salsa? Under kursens 12 tillfällen får du lära dig grunderna - rytmen, stegen, att föra och följa. Kubansk salsa är en pardans med mycket glädje och energi!

Kursen är för dig som är asylsökande eller har kommit till Sverige på massflyktsdirektivet. Har du en vän, partner eller familjemedlem som inte är asylsökande men vill följa med är du välkommen att anmäla den personen tillsammans med dig. Det går också bra att komma själv. Kursen är gratis. 

Datum: 

4, 11, 18, 25 september

2, 9, 16, 23 oktober (Paus 30 oktober, ingen salsa då)

6, 13, 20, 27 november

Tid: 18.30 - 19.30 

Kursen leds av Gassan Jaber:

Gassan har undervisat i flera år, dansat kubansk salsa i 12 år och drivit en av Sveriges största dansskolor - Uppsala Danscenter. Han talar dessutom flytande svenska, engelska, arabiska, förstår spanska och är självlärd i franska. På lektionerna är det viktigaste att ha kul! Gassans klasser är strukturerade och fyllda av glädje.

Kursen hålls på Midsommargården vid Telefonplan, i lilla danssalen. Ingång från Valborgsmässovägen på Midsommargårdens baksida. T-bana Telefonplan. Dörrarna öppnas 15 minuter innan klassen startar. 

Anmäl dig till kursen genom att trycka på knappen OSA här på sidan, och fyll i formuläret. Du får sedan en bekräftelse på din anmälan via mail.

Ha på dig mjuka kläder och låga skor för inomhusbruk.

Vid frågor kontakta Anna på anna@midsommargarden.se eller på 073 - 500 44 62.

Välkommen! 

I samarbete med SALSA STHLM

Med stöd från Länsstyrelsen i Stockholm för tidiga insatser för asylsökande.

Dela detta evenemang

bottom of page