top of page

sön 03 dec.

|

Midsommargården, Containern Telefonplan

Månadens konstnär - Nabil Dorbane

Månadens konstnär - Nabil Dorbane
Månadens konstnär - Nabil Dorbane

Tid och plats

03 dec. 2023 11:00 – 31 dec. 2023 23:59

Midsommargården, Containern Telefonplan , Telefonplan 3, 126 37 Hägersten, Sverige

Om evenemanget

Containern Telefonplan i julskrud! Föreningen Midsommargården presenterar månadens konstnär Nabil Dorbane som tar street art till juliga höjder under december månad. Den 3 december, första advent, är det premiär för Nabil Dorbanes verk på Containern Telefonplan. 

Första advent till ära bjuder Föreningen Midsommargården också in till Midsommarglögg med julmarknad med ett skimrande program för stora och små. 

Välkommen till Containern Telefonplan (bakom Hemköp Telefonplan) och till Midsommarglögg med julmarknad (Midsommargården, Telefonplans torg) den 3 december! 

Läs mer om Containern Telefonplan HÄR 

Läs mer om Midsommarglögg med julmarknad HÄR 

Månadens konstnär NABIL DORBANE:

Nabil Dorbane, som började med street art i början av 90-talet, är illustratör och designer. Hans bakgrund har haft stor inverkan på vilken typ av konstnär han är idag. Att vara född i de sydöstra förorterna i Paris och av nordafrikansk härkomst har gett honom ett starkt intresse för mångkultur och skillnader mellan människor. För Nabil betyder street art frihet att göra vad du vill, utan klassisk skolning. Genom workshops vill han dela sin passion för street art och göra street art tillgänglig för allmänheten. "Gatukonst och graffiti har länge klassificerats som vandalism och är ofta en missförstådd konstform. För mig är det en konstform som för samman människor." Nabil är konsnärlig ledare för Containern Telefonplan. 

NABIL'S INSTAGRAM 

Vid frågor kontakta hej@midsommargarden.se

Välkommen! 

Dela detta evenemang

bottom of page