top of page

sön 11 feb.

|

Midsommargården

Kontraslöjd - En del av CirkusMania

Kontraslöjd  - En del av CirkusMania
Kontraslöjd  - En del av CirkusMania

Tid och plats

11 feb. 2024 14:00 – 14:40

Midsommargården, Telefonplan 3, 126 37 Hägersten, Sverige

Om evenemanget

Den 8-18 februari är det dags för Stockholms årliga cirkusfestival CirkusMania! Föreningen Midsommargården är glada att vara en del av festivalen och presentera familjeföreställningen Kontraslöjd med Arenaslöjd.

Föreställningen Kontraslöjd, som spelas den 11 februari på Midsommargården, är ett levande allkonstverk där cirkus, slöjd och musik väcker förundran och nyfikenhet över möjligheterna med trä och träd. Föreställningen plockar fram slöjdens ljud i kombination med musik, och kombinerar kroppens kreativa arbete med trädens och träets egenskaper. I Kontraslöjd förmedlas känslan av skogen och materialet trä på ett sagolikt och poetiskt vis.

Medverkande är cirkusartisten Jenny Soddu, slöjdaren Hedvig Flärdh och musikerna Veronica Lindåker och Erik Bengtsson. Med ljudbild av Alexander Eldefors och registöd av Camilla Rud.

 Rekommenderad ålder från 6 år

Efter föreställningen bjuder vi in till workshop i täljning för både stora och små! Med inspiration från föreställningen lär Annika Scherp ut grunderna i täljning, och du får testa tälja din alldeles egna penna eller trollstav i lind. 

Biljetter: 

Barn/senior/student: 60 kr

Vuxen: 120 kr

Boka biljett HÄR

I samarbete med cirkusfestivalen CirkusMania och Danisstan/Cirkusistan. 

 Presenteras med stöd från Stockholms stad.

Vid frågor kontakta hej@midsommargarden.se

Fotograf: Alex Hinchliffe

Välkommen till Midsommargården!

Dela detta evenemang

bottom of page