top of page

mån 20 juni

|

Hägersten-Liljeholmen

StudioTeen kollo

Registrering är stängd
Se andra evenemang
StudioTeen kollo
StudioTeen kollo

Tid och plats

20 juni 2022 09:30 – 23 juni 2022 15:30

Hägersten-Liljeholmen, Telefonplan 3, 126 37 Hägersten, Sverige

Gäster

Om evenemanget

Drömmer du om att göra egen musik, skapa coola konstverk med sprayfärg, testa Street Dance eller prova på att vara DJ? Nu har du chans att förverkliga dina drömmar på vårt dagkollo! Ni som är med kommer delas in i mindre grupper (max 6 personer i varje grupp) och få ägna er åt varje konstform under en förmiddag och en eftermiddag. Första passet på måndagen är vi alla tillsammans och lär känna varandra och vi avslutar tillsammans på eftermiddagen på torsdagen.

Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller om du redan kan en del. Vi utgår från varje deltagares kunskaper och förutsättningar.

STREET ART - Skapa konstverk tillsammans med gatukonstnären Nabil Dorbane! Vi gör skisser på papper och sprayar sedan ute på en legal graffitivägg.

DJ - Vid DJ-bordet lär DJ-Edward dig att mixa musik och hitta din egen känsla och stil. Om du vill får du stå bakom DJ-bordet samtidigt som dina nya vänner målar Street Art.

MUSIKPRODUKTION - Har du skrivit en låt som du vill spela in? Vill du prova att vara tekniker när någon annans låt spelas in? Vill du spela in en cover? Vill du sjunga i ett professionellt sångbås? Är du nyfiken på hur en bygger ett beat eller skriver en låttext? I studion hjälper ljudteknikern Christina Svärdström dig och hon utgår vi från vad du och de andra i din grupp vill prova.

STREET DANCE - Prova på! 

EXTRA - Gör din egen kollo-tröja som du kan ha på dig under kollot och ta med hem efter. 

PRIS 1350 kr/barn + medlemsskap i Föreningen Midsommargården (100 kr).

Syskonpris 1200 kr per barn + medlemsskap i Föreningen Midsommargården (100 kr).

Anmäl dig via formuläret. Vi meddelar så snart som möjligt, men senast två veckor innan kursstart, om du har fått en plats på kollot eller inte.

Det ingår material och förmiddags- och eftermiddagsfika. Meddela eventuella allergier vid anmälan. Ta med egen lunchlåda, det finns mikro att tillgå. Har du speciella behov, meddela oss i samband med att du gör din anmälan. 

Vid frågor: hej@midsommargarden.se 

Välkommen!

FACEBOOKEVENEMANG

Med stöd från Studieförbundet Bilda och Hägersten-Älvsjö stadsdelsförvaltning.

Dela detta evenemang

bottom of page