top of page

اجاره محل

Det går bra att hyra hela eller delar av Midsommargården. Hos oss finns lokaler för alla tillfällen och för olika typer av tillställningar. Vi har lokaler för kursverksamhet, kulturarrangemang, möten, utbildningar, högtider, fester eller någon annan tillställning som du planerar att anordna. Förutom mer traditionella lokaler har vi även en musikstudio, rep-lokal och en danssal med speglar. Huset andas 40-tal och ger en hemtrevlig och personlig stämning - varmt välkommen till oss! 

SÅ GÖR DU NÄR DU VILL HYRA LOKAL

1. Läs informationen på vår webbplats

Här på vår webbplats finns information om det du behöver veta för hyra lokal hos oss. Så ta en titt på våra lokaler, läs igenom villkoren och fundera över vilken lokal som passar ditt evenemang bäst! 

2. Maila oss och se om lokalen är ledig

När du hittat den lokal du är intresserad av och har läst våra villkor är du varmt välkommen att maila oss. I mailet anger du vilken lokal du är intresserad av, vilket datum och vilken typ av evenemang du planerar. Vi återkommer till dig så snart vi kan, men då vi får många förfrågningar kan det ta några dagar. 

3. Kom på vårt lokalvisning

När du fått svar från oss och fått ditt datum bekräftat, eller om du först vill kolla in lokalerna, är du välkommen att besöka vårt lokalvisning där du får se husets lokaler och passa på att ställa frågor. Se längre ner på sidan när våra lokalvisningar äger rum. Om ni vill hyra lokalen är det även under lokalvisningen som vi skriver avtal och slutför det sista. Notera att din bokning är definitiv först när kontrakt är skrivet, vilket görs på lokalvisningen. 

4. Genomför ditt evenemang

Det sista steget är att njuta av ditt evenemang och vi önskar dig en trevlig stund på Midsommargården. Du ansvarar för din fest/evenemang, lokalen är obemannad men om du har fest ingår 1 timmes jour från det att du kommer in i lokalerna. 

Lokalvisning
ÖPPET.png

För att du ska kunna titta på våra lokaler anordnar vi LOKALVISNING då alla är välkomna att se och/eller boka våra lokaler

Välkommen på lokalvisning!

Lokalvisningar 2024:

 

Varje onsdag 17.00 - 18.30 på Midsommargården. 


Våra lokalvisningar har uppehåll över sommaren. Välkommen åter i augusti. Vid intresse av att hyra maila info@midsommargarden.se


Höstterminens första lokalvisning: 21 augusti. 

Höstterminens sista lokalvisning: 11 december. 

Uppehåll (alltså ingen lokalvisning dessa datum): 30 oktober och 4 december.

Notera att det är drop-in och kan vara väntetid under lokalvisningsdagarna. Skriv upp dig på kölistan som ligger framme på vagnen på Midsommargårdens övervåning om du vill skriva kontrakt.  

Välkommen!

  • Du ska vara minst 18 år för att hyra lokal (är du mellan18-25 år kommer lokalerna vara bemannade för en extra avgift på 2500 kronor)

  • Samtliga lokaler måste bokas minst två timmar

  • För att hyra lokal måste en ansvarig person/organisation vara medlem i Föreningen Midsommargården. Det är enkelt att bli medlem i samband med kontraktskrivning.

  • Midsommargården är ett allergianpassat hus vilket betyder att djur, nötter och mandlar får stanna hemma. Om du har ledarhund kontakta oss innan.

  • Hos oss hyr du obemannat (om du är över 25 år). En timmes jour ingår om du hyr för fest.

  • Ska du hyra för fest gäller särskilda regler. Det är bland annat obligatoriskt att boka städ när du har fest hos oss. Läs mer här

INFORMATION TILL DIG SOM VILL HYRA

Vid frågor som rör vår lokaluthyrning - kontakta hej@midsommargarden.se

bottom of page