top of page

سه‌شنبه ۲۱ حمل

|

Midsommargården

Nybörjarkurs i musikproduktion för barn 10-15 år

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
Nybörjarkurs i musikproduktion för barn 10-15 år
Nybörjarkurs i musikproduktion för barn 10-15 år

Tid och plats

۲۱ حمل ۱۴۰۳، ۱۶:۴۵

Midsommargården , Telefonplan 3, 126 37 Hägersten, Sverige

Om

Obs! Vi tar endast emot anmälningar till nybörjarkursen, då fortsättningskurserna är fullbokade.

Nybörjarkurs i musikproduktion/beatmaking för barn 10 - 15 år! - Skapa egen musik med rösten, instrument, surfplatta och dator. Att producera musik innebär att skapa låtar och/eller beats i en digital miljö.

I nybörjarkursen behövs inga förkunskaper och du kommer få lära dig allt du behöver veta för att komma igång med musikproduktion på din egen mobil eller iPad. Kursen hålls i vår moderna och professionella musikstudio. Vi kommer även att gå igenom en del låtskriveri för de som är intresserade. Vi undervisar i små grupper med max 6 deltagare i varje grupp. 

Pedagog: Lunas

DATUM:

TISDAGAR

9, 16, 23, 30 april

7, 14, 21, 28  maj

4 juni

TID:

16.45 - 18.00

PLATS:

Midsommargården, Telefonplan 3

Tunnelbana: Telefonplan

PRIS: 895 kr

MEDLEMSKAP: För att gå kursen behöver barnet (eller en av barnets vårdnadshavare) vara medlem i Föreningen Midsommargården. Registrera ditt medlemsskap HÄR. 

ANMÄLAN & BETALNING: Anmälan till nybörjarkursen görs genom att fylla i och skicka in formuläret här på sidan. Kursen betalas sedan via faktura som vi skickar till er när anmälan kommit in till oss. 

Anmälan är bindande vilket medför att du med den gör dig fullt betalningsskyldig för kursen. Detta gäller även vid frånvaro som ej kan styrkas med läkarintyg. Vid händelse av inställd kurs, återbetalas beloppet till ditt bankkonto. Platsen kan överlåtas till annan person om du får förhinder. Vid färre än 4 anmälda per grupp blir kursen inte av. 

KONTAKT: Vid frågor kontakta Marit på: marit@midsommargarden.se

Välkommen till Midsommargården! 

Med stöd från ABF

Dela detta event

bottom of page