top of page

شنبه ۱۹ جوزا

|

Utanför gamla telefonfabriken

Stick(a) ut! - World Wide Knit In Public Day

Stick(a) ut! - World Wide Knit In Public Day
Stick(a) ut! - World Wide Knit In Public Day

Tid och plats

۱۹ جوزا ۱۴۰۳، ۱۳:۰۰ – ۱۵:۰۰

Utanför gamla telefonfabriken, Telefonplan 3, 126 37 Hägersten, Sverige

Om

Worldwide Knit in Public Day är en dag, eller egentligen en hel vecka, som firas världen över. Syftet är att lyfta stickning! Worldwide Knit In Public Day vill visa att stickning är för alla åldrar, att det är en rolig, trevlig och harmonisk aktivitet och ett hantverk att vara stolt över. Under lång tid har vi förknippat stickning med något som våra mor och farföräldrar gör. Men det är en aktivitet som alla kan njuta av, och det är det som den här dagen handlar om. Låt oss uppmuntra människor som aldrig prövat att sticka, och öka intresset hos dem som aldrig ens tänkt tanken på att testa! 

Så du som stickar, ta med din stickning ut! Packa med en filt eller fällstol att sitta på och kanske en termos kaffe. Låt oss fylla den gräsbeklädda cirkeln på torget utanför gamla telefonfabriken, som denna dag får agera vår “Stick-ut-scen”. En dag att samlas, umgås  och samtala över stickning. Är du inte en van stickare men nyfiken på att pröva, så är detta ett perfekt tillfälle. Någon mer erfaren kan säkert introducera dig. Stickor och garn finns på plats för dig att låna. 

Midsommargårdens husmusiker Andreas Norén förhöjer stämningen med akustisk musik

När: 8 juni 13.00 - 15.00

Plats: Den gräsbeklädda cirkeln på torget utanför gamla Telefonfabriken, Telefonplan. Vid regn flyttar evenemanget in i Midsommargårdens källarsal.

Anmälan: Ingen anmälan behövs, det är bara att dyka upp. Evenemanget är gratis. 

FACEBOOKEVENEMANG

Vid frågor, kontakta marit@midsommargarden.se

Välkommen! 

Med stöd av Socialstyrelsen och ABF

Dela detta event

bottom of page