top of page

دوشنبه ۳۱ ثور

|

Midsommargården, Containern Telefonplan

Prova på street art - för seniorer och andra daglediga

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
Prova på street art - för seniorer och andra daglediga
Prova på street art - för seniorer och andra daglediga

Tid och plats

۳۱ ثور ۱۴۰۳، ۱۳:۰۰ – ۱۶:۰۰

Midsommargården, Containern Telefonplan , Telefonplan 3, 126 37 Hägersten, Sverige

Gäster

Om

Nu är det seniorer och dagledigas tur att måla på Containern Telefonplan igen! Välkommen att prova på street art. Läs mer om Containern Telefonplan HÄR. 

Kom i oömma kläder. Allt material såsom sprayfärg, handskar och munskydd finns att låna på plats. Ledare är Containern Telefonplans konstnärliga ledare Nabil Dorbane

Samling på Midsommargården kl. 13.00. Vi startar i Midsommargårdens stora sal och skissar på idéer, innan vi går ut och målar på Containern Telefonplan. Föreningen Midsommargården bjuder på kaffe/te och fikabröd. Inga förkunskaper behövs. Vid regn flyttar vi in och håller till i Midsommargårdens stora samlingssal under hela workshoppen.

Evenemanget är kostnadsfritt men du behöver anmäla dig innan. Anmäl dig genom att trycka på knappen OSA här i evenemanget och fyll i formuläret. 

Kan du inte vara med vid detta tillfälle? Eller vill du måla flera gånger? I september kommer ännu en chans för seniorer och daglediga att måla på Containern Telefonplan. Läs mer och anmäl dig till workshopen i september HÄR. 

Vid frågor, kontakta: hej@midsommargarden.se

Välkommen till Midsommargården och Containern Telefonplan! 

Med stöd från Socialstyrelsen 

Dela detta event

bottom of page