top of page

یکشنبه ۱۲ قوس

|

Midsommargården

Midsommarglögg för säljare - boka bord!

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
Midsommarglögg för säljare - boka bord!
Midsommarglögg för säljare - boka bord!

Tid och plats

۱۲ قوس ۱۴۰۲، ۱۱:۰۰ – ۱۶:۰۰

Midsommargården, Telefonplan 3, 126 37 Hägersten, Sverige

Gäster

Om

FÖR SÄLJARE - Den 3 december kl. 11.00 - 16.00 är det dags för vår mycket populära Midsommarglögg med julmarknad på Midsommargården. Dagen fylls av julmarknad med hantverk och design, workshops, dans, körsång, fikaförsäljning och självklart glögg! Tillverkar du hantverk, smycken, tryck, konst, keramik eller annat och vill sälja på vår julmarknad/boka ett bord? Då har du kommit rätt!  

För att sälja på julmarknaden behöver du vara medlem i Föreningen Midsommargården. Det blir du automatiskt när du bokar en plats. Ett bord kostar 300 kr för dig som är medlem. För dig som inte är medlem kostar bordet 400 kr, och då blir du dessutom automatiskt medlem i Föreningen Midsommargården. 

I platsen ingår ett bord som har en storlek på ca 70 cm x 200 cm (borden varierar i storlek något) och två stolar. Det är trevligt om platsen pyntas så vi får julstämning - eventuellt pynt och rekvesita tar du med själv. Likaså klädställning eller liknande för att hänga på, om det behövs. 

OBS! Julmarknaden är inte en loppis utan det som säljs ska vara hantverk (konst, keramik, textilkonst, tryck, handgjorda smycken mm) eller förslutna livsmedel (julgodis, kakor mm). Vi har inte tillstånd att sälja varm/lagad mat eller mat som är menad för ”direkt förtäring” utöver det som säljs i kafét på julmarknaden.

Såhär gör du för att anmäla dig: 

Fyll i formuläret här på sidan med namn, kontaktuppgifter, sociala medier om ni har (så att vi kan hitta er och eventuellt marknadsföra er på våra sociala kanaler), samt vad ni säljer. När du fyllt i anmälan swishar du kostnaden för bordet till 123 502 17 38 (300 kr som medlem, 400 kr som icke medlem). När vi har tagit emot din betalning är säljplatsen reserverad till dig. Du får även ett bekräftelsemail med information. Anmälan är bindande. 

Vid frågor eller funderingar kan du maila marit@midsommargarden.se 

Välkommen till Midsommargården! (och god jul i förskott)  

Dela detta event

bottom of page