top of page

MIDSOMMARGÅRDENS LOKALER

Nedan kan du se alla våra lokaler med information och pris, vi har något för varje evenemang. 

LÄS HÄR hur du gör för att hyra lokal - steg för steg. Vi rekommenderar dig också att komma på Midsommargårdens LOKALVISNING som vi har varje onsdag mellan 17.00 - 18.30, där du kan kolla in lokalerna, ställa frågor samt skriva kontrakt. 

 

VÄLKOMMEN TILL MIDSOMMARGÅRDEN! 

STORA SALEN

Midsommargårdens stora vackra sal på övervåningen är en perfekt lokal för olika typer av fester och större evenemang. Där finns en scen, ljudsystem, projektor och tillgång på bord och stolar. Du får tillgång till kök och kan ta med egen mat och dryck.

Stora salen rymmer ca 140 personer. Det finns bord och stolar till ca 100 personer.

Golvet i salen är 120 kvm

Scenen är 25 kvm

Takhöjden är 5,87 m i nock, sluttande på varje sida

 

 

FÖR PRIS OCH MER INFORMATION 

- TRYCK HÄR ​

Ska du hyra för fest gäller särskilda priser och regler, läs mer om det här. 

Stora salen.jpg

STORA SALEN

KÄLLAREN

På vår nedervåning finns stora rummet som är perfekt för barnkalas och fester. Lokalen är en nyrenoverade källarlokal som har kök, tillgång till projektor, PA-system och passar för sällskap upp till 80 personer, vid sittande bord ca 60 personer. Stora salen är 87 kvm.

I anslutning till Stora rummet ligger rep-lokalen, danssalen och vår studio vilket möjliggör att även hyra dessa utrymmen för att göra något extra på erat evenemang. 

FÖR PRIS OCH MER INFORMATION 

- TRYCK HÄR ​

Ska du hyra för fest gäller särskilda priser och regler, läs mer om det här. 

Stora rummet källaren.jpg

MATSALEN

På överevåningen finns vår inre matsal som passar bra för större möten, mottagningar, studiecirklar eller föreläsningar. Lokalen rymmer 30 personer. 

I nära anslutning ligger köket som ni också får använda. Rummet är utrustat med bord och stolar, samt att det under våren ska installeras en bioduk samt projektor.  

Matsal.jpg

VÅRA MÖTESRUM

På Midsommargården finns 7 stycken mötesrum i olika storlekar. Rummen passar bra för exempelvis BRF-möten, studiecirklar och undervisning. 

Rummen är mellan 14 och 37 kvm, och några har whiteboards. I de största rummen ryms upp till 18 personer. 

 

FÖR PRIS OCH MER INFORMATION 

- TRYCK HÄR ​

Ange antal personer, syfte och vilken utrustning ni behövernär du mailar oss så hittar vi det rum som passar bäst.

Rum 8 övervåningen.jpg

MUSIKSTUDION

På Midsommargården finns en professionell musikstudio som du kan hyra för både egna produktioner och för aktiviteter tillsammans med andra.

I studion kan du till exempel spela in en låt till en möhippa eller svensexa, ha barnkalas eller spela in en laglåt tillsammans med ditt fotbollslag. 

Pris för hyra av lokalen ges  på förfrågan. 

Musikstudio10.jpg

REPLOKALEN

Midsommargården är stolta över sin fina rep-lokal! Här finns trumset, basförstärkare, gitarrförstärkare, keyboard, piano och PA-anläggning. 

Lokalen passar bra för att repa med bandet eller för att hålla en liten intim spelning då det även finns en enklare sen. Lokalen rymmer ca 30 personer.

Replokal källaren.jpg

DANSSALEN

I Midsommargårdens källare finns vår danssal som är 34 kvm. Danssalen har en spegelvägg som går att dra för med ett draperi samt matta anpassad för fysisk aktivitet. Där finn även en musikanläggning till viken det går att koppla in sin egen telefon eller dator. I danssalen ryms ca 10 personer med yogamatta.  

Danssal källare.jpg

ÖVRIGA UTRYMMEN

Alla som hyr lokal på övre plan har tillgång till köket, foajén och den yttre delen av matsalen.

Foajén.jpg
bottom of page