top of page

Föreningen Midsommargårdens Styrelse

image1-2.jpeg
Hanna Schubert

Ordförande

"Jag engagerar mig i Midsommargården för att lokalt engagemang och organisering är så viktigt. Och roligt!"

Martin_H_DSC0202_AdobeRGB.jpg
Martin Hofverberg

Vice ordförande

Midsommargården är ett nav i områdets folk- och föreningsliv. Som boende i området och med mycket föreningsvana vill jag vara med och bidra för att utveckla och stärka verksamheten.  

image1.jpeg
Anna-Karin Hagberg

Sekreterare

"Jag engagerar mig i föreningen för att jag tycker att Midsommargården är den ultimata platsen för oväntade, givande och underbara möten som sätter guldkant på tillvaron. Till en sådan plats vill jag gärna göra vad jag kan för att bidra!"

image.png.jpeg
Karin Palmér

Ordinarie Ledamot

"Jag har deltagit i olika aktiviteter på Midsommargården och upptäckt vilket fantastiskt program som finns, och vad som görs för att få människor att mötas och umgås över alla gränser! Att vara en del av styrelsen känns som en stor ynnest och jag vill bidra med vad jag kan för att utveckla och stödja verksamheten."

203705.jpg
Munira Oduola

Ordinarie Ledamot

"Jag har valt att engagera mig i föreningen för att Midsommargården är en sådan otrolig mötesplats som jag önskar att fler ska upptäcka! Här händer ständigt nya och spännande aktiviteter som inkluderar alla oavsett ålder och bakgrund."

torvald.png
Torvald Olsson-Sundelin

Ordinarie ledamot

"Jag valde att engagera mig i Midsommargården när jag fick höra att det fanns risk att den skulle läggas ner. Jag kände väl till den eftersom jag tidigare jobbat i området och med kulturstöd till hemgårdar och samlingslokaler. Gillar tanken på hemgården som en mötesplats för kultur, föreningar, fest och människor i alla åldrar."

.

Årsmöte2023
bottom of page