top of page

lun. 26 févr.

|

Midsommargården

StudioTeen SPORTLOVSKOLLO

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
StudioTeen SPORTLOVSKOLLO
StudioTeen SPORTLOVSKOLLO

Tid och plats

26 févr. 2024, 10:00 – 27 févr. 2024, 15:00

Midsommargården , Telefonplan 3, 126 37 Hägersten, Sverige

Gäster

Om

Häng med på Föreningen Midsommargårdens dagkollo på sportlovet! Sportlovskollo med tema street art pågår under två dagar 26-27 februari, och riktar sig till barn 10-15 år (födda 2009 - 2014). Förutom street art får deltagarna prova på cirkus och dj i olika workshops. Kollot passar både nybörjare och den som redan kan en del. Vi utgår från varje deltagares kunskaper och förutsättningar.

På kollots första dag, på måndagen, börjar vi med att lära känna varandra i en stor grupp. Vi delar sedan upp oss i mindre grupper för street art och workshops. Vi avslutar tillsammans på eftermiddagen på tisdagen, då även vårdnadshavare är välkomna från kl 14.00.

Street art:

Under kollot går vi igenom grunderna i street art under ledning av street art - konstnärer. Första dagen planerar vi utomhusmålningen då vi sitter ner och skissar på papper och målar på Canvas inomhus. Andra dagen, om vädret tillåter, använder vi sprayburkar och färg och målar på Containern Telefonplan - en vägg utomhus som ligger runt hörnet från Midsommargården. Ledare är Nabil Dorbane. Ytterliggare ledare publiceras här inom kort.

Workshop i cirkus:

En cirkusworkshop fylld av lek, akrobatik och jonglering. Vi gör övningar i balans, samarbete, parakrobatik, golvakrobatik och koordination och går igenom igenom grunderna i olika typer av jonglering med bollar, tallrik, flower stick, diabolo och poi. Ledare är Anna Aro och Alejandro Salvatierra.

Workshop i Dj:

Mer information kommer inom kort. 

ÅLDER: 10 - 15 år (barn födda 2009 - 2014)

NÄR: 26-27 februari, kl. 10.00 - 15.00 måndag och tisdag (Dörrarna öppnar 09.30 för insläpp/drop-in. Dörrarna är öppna 30 minuter efter kolloverksamheten för hemgång/avslut - fram till 15.30) 

VAR: Midsommargården (Midsommargården ligger på Telefonplans torg, granne med Hemköp och i samma hus som Telefonplans bibliotek.) 

ATT HA MED SIG: Oömma kläder som det går att måla i för street art, och kläder som går att röra sig i för cirkus. Ta även med vattenflaska och egen lunchlåda.

MAT: Förmiddags- och eftermiddagsfika ingår. Meddela eventuella allergier vid anmälan. Ta med egen lunchlåda, det finns mikro att tillgå. 

PRIS:  695 kr per barn + medlemsskap i Föreningen Midsommargården (100 kr).  I kolloavgiften ingår fika och det material som behövs - såsom färg och sprayfärg, markers och pennor, handskar och mask. 

ANMÄLAN/BETALNING: Föranmälan till kollot är obligatorisk och föranmälan görs genom att fylla i formuläret här på sidan. Inom ett par dagar meddelar vi via mail om barnet fått en plats på kollot eller inte (begränsat antal platser). Platsen behöver då bekräftas av er genom att ni svarar på mailet. Fakturan skickas sedan i samband med er bekräftelse och ska betalas på förhand innan kollots startdatum. 

Er bekräftelse är bindande och inga återbetalningar görs. Inga avdrag görs om barnet utelir en av två dagar. Vid sjukdom görs återbetalning vid uppvisande av läkarintyg. 

FRÅGOR: Kontakta Emilia på emilia@midsommargarden.se eller 076 328 88 57. 

Välkommen till kollo på Midsommargården! 

I samarbete med ABF. Med stöd från Åhlén stiftelsen.

Dela detta event

bottom of page