top of page

mer. 03 janv.

|

Midsommargårdens stora sal

Street Dance Festival med Soul Salad

Street Dance Festival med Soul Salad
Street Dance Festival med Soul Salad

Tid och plats

03 janv. 2024, 11:00 – 04 janv. 2024, 21:00

Midsommargårdens stora sal , Telefonplan 3, 126 37 Hägersten, Sverige

Om

Dansfestival med fokus på generationsmöte! Den unga dansgruppen Soul Salad bjuder in till en dansfestival med streetdance och freestyle. Festivalen består av två dansworkshopar och en dansworkshop/dansfest. Dansarna i Soul Salad har varit på Malmö Dance Week i höst och hämtat inspiration från internationella pedagoger. Nu delar de med sig av mötet med dessa till alla nyfikna dansare i Stockholm. Alla är välkommna att prova, inga förkunskaper krävs. Den första workshopen riktar sig särskilt till seniorer och de andra två är till för alla åldrar. Ta gärna med egen vattenflaska. 

Anmäl dig genom att skicka ett meddelande via StudioUngs Instagram: @studioung eller genom att skicka ett sms till 070 - 218 84 03. Det går också bra att bara droppa in. Inträdet kan du betala på plats med swish. Vi har ett rekommenderat pris på 50 kronor, du får gärna betala mer om du kan! Om du studerar eller inte har något jobb så är det fritt inträde om du vill. Inträdet kommer gå till Soul Salads insamling för behövande i Gaza. 

Schema: 

3 januari 19.00 - 20.00 - Workshop (alla åldrar)

4 januari 11.00 - 13.00 - Seniorworkshop

4 januari 17.00 - 21.00 - Workshop + fest (alla åldrar)

Om Soul Salad: Nadja, Finn, Ivan och Jonathan som bildat Soul Salad är en grupp unga dansare med passion för Streetdance: hiphop, house och freestyle. Under två terminer har de haft en studiecirkel på Midsommargården där de varje vecka djupdyker i dans och rörelse.

Besök vår BLOGG där Soul Salads Nadja berättar om gruppen och om street dance-festivalen.

Vid frågor kontakta StudioUng på 070 - 218 84 03 eller via DM på StudioUngs Instagram @studioung.

Med stöd från Stockholms stad - till ungas egna kulturprojekt. 

Dela detta event

bottom of page