top of page

mar. 02 juil.

|

Midsommargården

Sommarkurs i nybörjartango - för asylsökande

Sommarkurs i nybörjartango  - för asylsökande
Sommarkurs i nybörjartango  - för asylsökande

Tid och plats

02 juil. 2024, 17:30

Midsommargården , Telefonplan 3, 126 37 Hägersten, Sverige

Om

Vill du lära dig dansa argentinsk tango? Tillsammans med Aldo och Linn från Tango08 ger vi en sommarkurs i nybörjartango.

Kursen är för dig som är asylsökande eller har kommit till Sverige på massflyktsdirektivet. Har du en vän, partner eller familjemedlem som inte är asylsökande är du välkommen att anmäla den personen tillsammans med dig. Tango är en pardans men det går bra att komma själv - alla får lära sig att följa och föra. Kursen är gratis.

Under 5 tillfällen lär vi ut grunderna i argentinsk tango och en kort repertoar som kan användas på det sociala dansgolvet. Om du vill fortsätta dansa Tango efter sommarkursen, kan du anmäla dig till en längre kurs i nybörjartango som som startar 3 september. Anmäl dig till den längre kursen HÄR

Datum: 2, 9, 16, 23, 30 juli. 

Tid: 17.30 - 19.00

Anmäl dig till kursen genom att trycka på knappen OSA här på sidan, och fyll i formuläret. Du får sedan en bekräftelse på din anmälan via mail. 

Kursen leds av Tango08:

Tango08 ger workshops och kurser i tango och håller i Milongas (öppna danskvällar), till exempel Milonga Alegria på Midsommargården och Afterwork Practica på Birkagården.

Ha på dig lediga (mjuka) kläder och gärna låga skor.

Vid frågor kontakta Anna på anna@midsommargarden.se eller på 073 - 500 44 62

Välkommen!

Ett samarbete mellan Föreningen Midsommargården och Tango08.

Med stöd från Länsstyrelsen i Stockholm för tidiga insatser för asylsökande.

Dela detta event

bottom of page