top of page

الاثنين، 17 يونيو

|

Midsommargården

StudioTeen SOMMARKOLLO

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
StudioTeen SOMMARKOLLO
StudioTeen SOMMARKOLLO

Tid och plats

17 يونيو 2024، 10:00 ص – 20 يونيو 2024، 3:00 م

Midsommargården , Telefonplan 3, 126 37 Hägersten, Sverige

Gäster

Om

Häng med på Föreningen Midsommargårdens SOMMARKOLLO! Sommarkollo med tema street art pågår under fyra dagar 17-20 juni, och riktar sig till barn 10-15 år (födda 2009 - 2014). Förutom street art får deltagarna prova på cirkus och dj i olika workshops. Kollot passar både nybörjare och den som redan kan en del. Vi utgår från varje deltagares kunskaper och förutsättningar.

På kollots första dag, på måndagen, börjar vi med att lära känna varandra. Vi avslutar tillsammans på eftermiddagen på torsdagen, då även vårdnadshavare är välkomna från kl 14.00.

Street art:

Under kollot går vi igenom grunderna i street art under ledning av street art - konstnärer. Första dagen planerar vi utomhusmålningen då vi sitter ner och skissar på papper och målar på Canvas inomhus. Andra dagen, om vädret tillåter, använder vi sprayburkar och färg och målar på Containern Telefonplan - en vägg utomhus som ligger runt hörnet från Midsommargården. Ledare är Nabil Dorbane. Ytterliggare ledare publiceras här inom kort.

Workshop i cirkus:

En cirkusworkshop fylld av lek, akrobatik och jonglering. Vi gör övningar i balans, samarbete, parakrobatik, golvakrobatik och koordination och går igenom igenom grunderna i olika typer av jonglering med bollar, tallrik, flower stick, diabolo och poi. Ledare är Anna Aro och Alejandro Salvatierra.

Workshop i Dj:

Lär dig grunderna i dj med dj-pedagog Edward Janesand.

ÅLDER: 10 - 15 år (barn födda 2009-2014)

NÄR: 17-20 juni, kl. 10.00 - 15.00. (Dörrarna öppnar 09.30 för insläpp/drop-in. Dörrarna är öppna 30 minuter efter kolloverksamheten för hemgång/avslut - fram till 15.30) 

VAR: Midsommargården (Midsommargården ligger på Telefonplans torg, granne med Ica Nära Telefonplan och i samma hus som Telefonplans bibliotek.) 

ATT HA MED SIG: Oömma kläder som det går att måla i för street art, och kläder som går att röra sig i för cirkus. Ta även med vattenflaska och egen lunchlåda.

MAT: Förmiddags- och eftermiddagsfika ingår. Meddela eventuella allergier vid anmälan. Ta med egen lunchlåda, det finns mikro att tillgå. Deltagare och pedagoger äter tillsammans. 

PRIS:  1350 kr per barn + medlemsskap i Föreningen Midsommargården (100 kr).  I kolloavgiften ingår fika och det material som behövs - såsom färg och sprayfärg, markers och pennor, handskar och mask. 

MEDLEMSKAP: Deltagaren på sommarkollot och minst en vårdnadshavare behöver vara medlemmar i Föreningen Midsommargården. Är du inte redan medlem, registrerar du dig enkelt HÄR. Medlemsskapet för barnet är gratis, och för vuxna kostar medlemskapet 100 kr/år. 

ANMÄLAN/BETALNING: Föranmälan till kollot är obligatorisk och föranmälan görs genom att fylla i formuläret här på sidan. Så snart som möjligt meddelar vi via mail om barnet fått en plats på kollot eller inte (begränsat antal platser). Platsen behöver då bekräftas av er genom att ni svarar på mailet. Fakturan skickas sedan i samband med er bekräftelse och ska betalas på förhand innan kollots startdatum. 

Er bekräftelse på anmälan är bindande och inga återbetalningar görs. Inga avdrag görs om barnet utelir en av två dagar. Vid sjukdom görs återbetalning vid uppvisande av läkarintyg. 

FRÅGOR: Kontakta Emilia på emilia@midsommargarden.se eller 076 328 88 57. 

Välkommen till kollo på Midsommargården! 

I samarbete med ABF. Med stöd från Åhlén stiftelsen och Hägersten-Älvsjö Stadsdelsförvaltning. 

Dela detta event

bottom of page