top of page

الخميس، 05 سبتمبر

|

Gläntan i Västbergaskogen

SKOG + YOGA + MUSIK

SKOG + YOGA + MUSIK
SKOG + YOGA + MUSIK

Tid och plats

2 تواريخ أخرى

05 سبتمبر 2024، 5:30 م – 6:30 م

Gläntan i Västbergaskogen , Telefonplan 3, 126 37 Hägersten, Sverige

Om

Välkommen till en unik yoga-upplevelse i Gläntan!

Vi utforskar Kundaliniyoga i skogen, ackompanjerade av levande musik. Hur rör vi oss i samklang med musiken och skogen? Kundaliniyoga är en läkande yoga som passar alla, ovana nybörjare till vana yogautövare.

Ledare: Nina från @ninas_yogaland guidar oss genom passet.

Musik: Vi yogar till singer/songwritern Gabriella Hanssons egen musik, till låtar hon valt utifrån yogapasset. Det är innerliga och ärliga texter om att möta sig själv i nuet, om jorden, rymden och känslorna. Gabriellas lugna och klara röst bidrar till ytterligare en dimension i yogan.

Det är gratis att delta, ingen anmälan behövs och det är bara att dyka upp. Ha på dig mjuka, bekväma kläder och ta med fylld vattenflaska. Ta gärna med din egen yogamatta och filt, då vi har begränsat antal för utlån. Nina anpassar passet efter platsen och det ibland ojämna underlaget.

Plats: Gläntan i Västbergaskogen. Vi möts på Telefonplans torg (utanför Midsommargårdens entré) 15 minuter innan passet börjar och går tillsammans till Gläntan. Du kan även gå till Gläntan direkt, vi skyltar från Telefonplans tunnelbana.

FACEBOOKEVENEMANG

Med stöd från Socialstyrelsen och ABF

Vid frågor, kontakta anna@midsommargarden.se 

Dela detta event

bottom of page