top of page

الخميس، 07 سبتمبر

|

Skeppsholmsgården

Segling för alla

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
Segling för alla
Segling för alla

Tid och plats

07 سبتمبر 2023، 4:30 م – 8:00 م

Skeppsholmsgården, Slupskjulsvägen 12, 111 49 Stockholm, Sverige

Gäster

Om

För att motverka ofrivillig ensamhet seglar vi med det 100 år gamla segelfartyget Shamrock, tillsammans med hemgårdarna Midsommargården och Skeppsholmsgården. Tillsammans med fartygets instruktörer får du lära dig grunderna i skutsegling samtidigt som du får se Stockholms hamninlopp och Fjäderholmarna från sjön. Alla som vill får prova att dra i tamparna när seglen ska hissas, skotas och bergas (tas ner). Medan vi seglar går det även att hjälpa till att styra och klättra upp i masten för dem som vågar (om vädret tillåter).

SAMLING Samling kl 16.15 på Slupskjutsvägen 12 på Skeppsholmen.

BRA ATT TÄNKA PÅ Ta med kläder efter väder och vid behov regnställ. OBS! Shamrock har branta trappor vilket kräver att du som deltagare är relativt rörlig. Vi bjuder på en enklare vegetarisk mat, kaffe och fika. Meddela eventuella allergier vid anmälan.

ANMÄLAN Anmäl dig genom att trycka på knappen "anmäl dig här", och fyll i formuläret. Du kan endast anmäla dig till en av höstens seglingar. Först till kvarn.

Välkommen!

Med stöd från Äldreförvaltningen i Stockholm och Socialstyrelsen. Seglingen arrangeras i samarbete med hemgården Skeppsholmsgården.

Dela detta event

bottom of page