top of page

dim. 23 oct.

|

Midsommargården

Kultursöndag - Rosa Stationen Telefonplan

Kultursöndag - Rosa Stationen Telefonplan
Kultursöndag - Rosa Stationen Telefonplan

Tid och plats

23 oct. 2022, 13:00 – 17:00

Midsommargården , Telefonplan 3, 126 37 Hägersten, Sverige

Om

Välkommen till Kultursöndag på Rosa Stationen Telefonplan!

Kultursöndag 23 oktober

13.30-14.30 Måla Street Art

Nabil är en konstnär vars konst finns på väggar, restauranger, butiker och gator i och utanför Stockholm. Han är illustratör och grafisk designer och träffar dagligen människor i blandade åldrar som deltar i hans Street art-workshops.

Street art är kreativt, roligt och utmanande, men framför allt skapar det gemenskap! Under snabb vägledning får du upptäcka din egen street art-konstnär och ta del av andras.

14.30-16.00 Skapa med Mosaik

I det kreativa språkkafét leder allkonstnären Mia Lagerman skapandet. Vi utforskar konsten, skapar kollektivt, fikar och pratar. Tillsammans med Mia arbetar vi med mosaik. Vi använder oss av trasigt porslin och vackra skärvor från tallrikar, fat och koppar, slår sönder dem ännu mer och skapar nya vackra ting. Mia driver företaget Saved & Remade.

En gång i månaden ordnar Midsommargården Kultursöndag där alla är välkomna att ta del av skapande och kultur, fika och bara hänga. Våra söndagar är fyllda med musik, dans, teater, hantverk och konst. Vi upplever nya saker och skapar nya gemensamma minnen och har en härlig söndag tillsammans. Ingen föranmälan krävs, det är bara att dyka upp. Allt är gratis och alla är varmt välkomna!

För mer information, kontakta Anna El Yafi på anna@midsommargarden.se

Vill du bidra volontärt? Kontakta Jonna Mannberg på jonna@midsommargarden.se

Besök Kultursöndags Facebookevenemang HÄR

Du kan ta del av samtliga aktiviteter på Rosa Stationen Telefonplan HÄR 

Kultursöndag är en del av Rosa Stationen Telefonplan som drivs av Föreningen Midsommargården och Refugees Welcome Stockholm. Kultursöndagarna anordnas med stöd från Länsstyrelsen i Stockholm, Stockholm Stad, Stiftelsen Kronprinsessan Margaretas Minnesfond och Studieförbundet Bilda. Söderbergs Bageri och Hemköp Telefonplan bidrar med kaffe/te och fikabröd.

Schema


  • 1 heure

    Måla Street art med Nabil Dorbane

    Matsalen

  • 1 heure 30 minutes

    Kreativt språkkafé med Mia Lagerman

    Matsalen

Dela detta event

bottom of page