top of page

ср, 01 нояб.

|

Telefonplans torg

Skingra mörkret - En samling på Telefonplans torg

Skingra mörkret - En samling på Telefonplans torg
Skingra mörkret - En samling på Telefonplans torg

Tid och plats

01 нояб. 2023 г., 17:30 – 18:30

Telefonplans torg , Telefonplan 3, 126 37 Hägersten, Sverige

Om

Vi är många som upplever ett allt tätare mörker och en förlamande känsla av uppgivenhet. Under oktober slog svenskarna rekord i nattsvart pessimism enligt opinionsundersökningar. Tillsammans med er vill därför försöka skingra mörkret och inte ge upp tanken om ett varmare och inkluderande samhälle.

Välkommen till en stund då vi tänder ljus tillsammans, samtalar och lyssnar till Midsommargårdens Gabriella Hanssons finstämda musik. Om du vill kan du skriva en önskning till vårt önsketräd i Gläntan. Vi bjuder på något varmt att dricka. 

Datum: 1 november

Tid: 17.30-18.30

Plats: Telefonplans torg 

Gabriella Hansson har tonsatt dikter av Karin Boye och Gustaf Fröding - två poeter som tycktes stå nästan orädda inför mörkret och sorgen. Med sin varma röst och sitt lugna rytmiska gitarrspel kommer Gabriella framföra både några av dessa tonsättningar och ett par av sina egna sånger.

Ljus finns på plats, men ni kan även ta med en egen lykta att tända. Det finns material för att skriva er önskan. Ingen anmälan krävs, stanna en stund eller hela timmen - vi finns där!

/Föreningen Midsommargården

Dela detta event

bottom of page