top of page
CO .png

C/O Midsommargården

TILLSAMMANS SKAPAR VI ETT KVALITATIVT KULTURUTBUD FÖR ALLA

 

Har du en ide och vill arrangera ett kulturarrangemang? Den vill vi gärna ta del av! 

C/O Midsommargården erbjuder dig som är medlem i Föreningen Midsommargården att låna våra lokaler för att genomföra det där kulturprojektet du drömmer om. Det kan vara en utställning, en konsert, en föreställning, en workshop eller en debatt. Vi har väggar som kan användas för bild- och fotoutställningar och vi har en scen och lokaler som kan användas för olika kulturarrangemang. Vi vill gärna fortsätta utveckla kulturhuset och hemgården Midsommargården tillsammans med dig! 

 

Skriv och berätta för oss vad du vill göra och varför. Vi vill också veta vilken målgrupp du vill vända dig till. Sedan beslutar Föreningen Midsommargårdens programgrupp vilka kulturarrangemang som får vara med på C/O Midsommargården. Arrangemanget ska vara kostnadsfritt eller ha en låg inträdesavgift. Detta för att kulturutbudet på Midsommargården ska vara tillgängligt för så många som möjligt. Arrangemang av och för unga prioriteras. 

Den som anordnar kulturarrangemang på Midsommargården får hjälp och stöd från oss, men det är ni själva som har huvudansvaret för marknadsföringen och allt det praktiska arbetet kring arrangemanget. Det är också ni som anordnar arrangemanget som står för alla eventuella kostnader​

 

Vi ses gärna för att diskutera din idé!
Hör av dig till hej@midsommargarden.se 

Detta går  inte genomföra inom ramen för  C/O Midsommargården:

  • Insamlingsevent

  • Vinstdrivande event

  • Event för endast medlemmar eller särskilt inbjudna

  • Elevuppvisningar  eller skolprojekt

  • Det får inte serveras alkohol på evenemanget

bottom of page