top of page

пн, 28 окт.

|

Midsommargården

StudioTeen HÖSTLOVSKOLLO

StudioTeen HÖSTLOVSKOLLO
StudioTeen HÖSTLOVSKOLLO

Tid och plats

28 окт. 2024 г., 10:00 – 29 окт. 2024 г., 15:00

Midsommargården , Telefonplan 3, 126 37 Hägersten, Sverige

Om

Häng med på Föreningen Midsommargårdens dagkollo på höstlovet! Höstlovskollo med tema street art pågår under två dagar 28-29 oktober, och riktar sig till barn 10-15 år (födda 2009 - 2014). Förutom street art får deltagarna prova på cirkus och dj i olika workshops. Kollot passar både nybörjare och den som redan kan en del. Vi utgår från varje deltagares kunskaper och förutsättningar.

På kollots första dag, på måndagen, börjar vi med att lära känna varandra i en stor grupp. Vi delar sedan upp oss i mindre grupper för street art och workshops. Vi avslutar tillsammans på eftermiddagen på tisdagen, då även vårdnadshavare är välkomna från kl 14.00.

Street art:

Under kollot går vi igenom grunderna i street art under ledning av street art - konstnärer. Första dagen planerar vi utomhusmålningen då vi sitter ner och skissar på papper och målar på Canvas inomhus. Andra dagen, om vädret tillåter, använder vi sprayburkar och färg och målar på Containern Telefonplan - en vägg utomhus som ligger runt hörnet från Midsommargården. Ledare är Nabil Dorbane. Ytterliggare ledare publiceras här inom kort.

Workshop i cirkus:

En cirkusworkshop fylld av lek, akrobatik och jonglering. Vi gör övningar i balans, samarbete, parakrobatik, golvakrobatik och koordination och går igenom grunderna i olika typer av jonglering med bollar, tallrik, flower stick, diabolo och poi. Ledare är Anna Aro och Alejandro Salvatierra.

Workshop i Dj:

Mer information kommer inom kort.

ÅLDER: 10 - 15 år (barn födda 2009-2014)

NÄR: 28 - 29 oktober, kl. 10.00 - 15.00 (Dörrarna öppnar 09.30 för insläpp/drop-in. Dörrarna är öppna 30 minuter efter kolloverksamheten för hemgång/avslut - fram till 15.30) 

ATT HA MED SIG: Oömma kläder som det går att måla i för street art, och kläder som går att röra sig i för cirkus. Ta även med vattenflaska och egen lunchlåda.

MAT: Förmiddags- och eftermiddagsfika ingår. Meddela eventuella allergier vid anmälan. Ta med egen lunchlåda, det finns mikro att tillgå. Deltagare och pedagoger äter tillsammans.

PRIS:  695 kr per barn + medlemsskap i Föreningen Midsommargården (100 kr).

MEDLEMSKAP: Deltagaren på kollot och minst en vårdnadshavare behöver vara medlemmar i Föreningen Midsommargården. Är du inte redan medlem, registrerar du dig enkelt HÄR. Medlemsskapet för barnet är gratis, och för vuxna kostar medlemskapet 100 kr/år.

ANMÄLAN/BETALNING: Du anmäler dig och betalar direkt, ANMÄLAN HÄR 

FRÅGOR: Kontakta Emilia på emilia@midsommargarden.se eller 076 328 88 57. 

Välkommen till kollo på Midsommargården! 

I samarbete med ABF. Med stöd från Åhlén stiftelsen och Hägersten-Älvsjö stadsdelsförvaltning.

Dela detta event

bottom of page