top of page

I det lilla gör vi stor skillnad. Tack för 2023!

Vi är många som under året har upplevt ett allt tätare mörker och en känsla av uppgivenhet. Under hösten slog svenskarna rekord i nattsvart pessimism. Dagliga rapporter om krig, kris, orättvisor, miljökatastrofer och annat elände riskerar att förlama oss, men vi får inte tappa tron på att en annan verklighet är möjlig. Vi är många som önskar oss- och kämpar för en bättre värld!


När jag tänker på det senaste året på Midsommargården slås jag av alla små händelser och stunder som har gjort skillnad och påverkat människors liv. Kultur och möten som inspirerat, nya kunskaper som stärkt och öppnat dörrar, vänskaper som vuxit fram och gemensamma berättelser och minnen som skapats. Det är i dessa stunder, i mötet med andra, som det blir tydligt att vi alla har en roll att spela. 


Det senaste årets små händelser och stunder på Midsommargården är många, men några har fastnat lite extra hos mig. Jag nyper mig i armen när jag tänker på 84-åriga Yvonne som plötsligt dansade salsa som i gamla dar med stöd från zumbaledare Lisa i Svandammsparken, när ett gäng vuxna lärde sig både simma på djupt vatten och cykla i uppförsbacke eller när mannen som sålde Situation Sthlm tog en paus i arbetet och istället målade på Containern Telefonplan tillsammans med oss. 


Det är de små handlingarna som utgör de största förändringarna. TACK till alla er som på olika sätt är med och bidrar. Ingen kan göra allt, men tillsammans gör vi underverk!


Jag vill avsluta med att bjuda in er till Midsommargården 2024! Precis som alltid är ni varmt välkomna till vårt gemensamma fina kulturhus, vår hemgård på Telefonplan. Jag hoppas att ni vill fortsätta vara medlemmar i Föreningen Midsommargården och vara med och skapa ett magiskt 2024 tillsammans med oss!


Gott nytt år från oss alla till er alla!


Med värme 


Ebba Brusewitz

Föreningen Midsommargårdens verksamhetschef 

46 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page