HÄGERSTEN FÖR UKRAINA

Föreningen Midsommargården startar en insamling till förmån för det krigsdrabbade Ukraina och uppmuntrar alla i Hägersten att vara med och bidra.

 

Skänk en summa eller låt intäkterna från en loppis, föreställning eller något annat gå till insamlingen. Pengarna skänks via UNHCR där Hägerstens gemensamma insamling finns. ​

"Det kan vara svårt att veta hur en kan hjälpa till i en kris. Just nu tas många fina initiativ på olika håll och den här insamlingen blir ett sätt att se hur mycket vi i Hägersten kan göra tillsammans", säger Maja Heurling - ordförande i Föreningen Midsommargården.

Föreningen Midsommargården kommer bland annat samla in pengar genom att sälja fika på vårens kläd, stickling och bok - SWOP den 7:e maj, genom ett loppisbord på föreningens Barnbazar den 21:a maj och genom skönsång i vårsolen.

 

Har du en insamlingsidé som kräver en lokal? Skicka ett MEJL till oss så kanske vi kan hjälpa till.

 

Målet är att tillsammans samla in 50 000 kronor innan den 6 juni. Då visas dansföreställningar både inne på Midsommargården och ute på torget med anledning av nationaldagen. I samband med det uppmärksammar vi också insamlingen och hoppas träffa några av er som bidragit till insamlingen.

 

Berätta hur du bidrar:

Tagga #hägerstenförukraina så ser vi vad som sker och kan dela vidare. Använd gärna insamlingens logga som finns att ladda ner HÄR.

Hägersten för Ukraina hashtag.png

Tillsammans gör vi skillnad!

FORENINGEN-MIDDS-LOGO-3272-o-137-rOd.png