top of page

сб, 15 жовт.

|

Södermalm

Workshop i street art

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Workshop i street art
Workshop i street art

Tid och plats

15 жовт. 2022 р., 14:00 – 17:00

Södermalm, Borgargatan 2, 117 34 Stockholm, Sverige

Gäster

Om

Lär dig grunderna i street art och spraya på en laglig vägg tillsammans med den lokala street art-konstnären Nabil Dorbane.  Under workshopen får du en kort introduktion i street artens historia, både nationellt och internationellt. Vi går igenom grunderna i tekniken, övar först  i studion och sedan praktiskt på en av Stockholms legala väggar i Hornstull. 

Du kommer lära dig:

  • Hur du använder sprayfärg och dess olika tekniker
  • Hur du skapar bokstäver, karaktärer och landskap
  • Hur du skapar snygga linjer, gradienter, former, färger, ljus, skuggor och proportioner på bokstäver

Kursen passar för både vuxna, barn och hela familjer. Kursledaren pratar och förstår både svenska, engelska och franska. Kostnad: 695 kronor per person  Allt nödvändigt material  så som sprayfärg, masker, handskar och skydd är inkluderat. Under kursen kommer det bjudas på fika. 

Kursen arrangeras i samarbete med Spray It Collective och studieförbundet Bilda.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANMÄLAN

Om Kursledaren

Jag heter Nabil och jag är en fransk konstnär bosatt i Stockholm. Jag driver en konstnärlig plattform där jag jobbar med att utveckla alla möjliga former av projekt relaterade till skapande i urbana miljöer. Mina projekt inkluderar bland annat utbildning, väggmålning och utställningar med internationella konstnärer. Jag har en stor passion för graffitimåleri som jag vill dela med mig av och göra konstarten tillgänglig för fler. Jag talar franska, engelska och svenska.

Dela detta event

bottom of page