top of page

пн, 30 жовт.

|

Midsommargården

StudioTeen HÖSTLOVSKOLLO

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
StudioTeen HÖSTLOVSKOLLO
StudioTeen HÖSTLOVSKOLLO

Tid och plats

30 жовт. 2023 р., 09:30 – 31 жовт. 2023 р., 15:30

Midsommargården , Telefonplan 3, 126 37 Hägersten, Sverige

Gäster

Om

ANMÄLAN ÖPPNAR INOM KORT 

KOLLO + STREET ART + CIRKUS = SANT! Vill du skapa coola konstverk med sprayfärg eller kanske lära dig cirkuskonster, akrobatik och jonglering? Häng med på Föreningen Midsommargårdens dagkollo på höstlovet! 

När du anmäler dig väljer du om du vill gå street art eller cirkus. Ni delas sedan in i mindre grupper. Första passet på måndagen är vi alla tillsammans och lär känna varandra och vi avslutar tillsammans på eftermiddagen på tisdagen. Resten av tiden deltar du i aktiviteter i street art eller cirkus, beroende på vilken inriktning du valt. Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller om du redan kan en del. Vi utgår från varje deltagares kunskaper och förutsättningar.

Street art:

Under kollot kommer du lära dig grunderna i street art. Första dagen lär du dig planera din målning då vi sitter ner och skissar på papper och målar på Canvas inomhus. Andra dagen, om vädret tillåter, använder vi sprayburkar och färg och målar på Containern Telefonplan - en vägg utomhus som ligger runt hörnet från Midsommargården. Kom i oömma kläder. I kolloavgiften ingår det material som behövs - såsom färg och sprayfärg, markers och pennor, handskar och mask. Ledare är Nabil Dorbane. Ytterliggare ledare publiceras här inom kort. 

Cirkus:

Vår workshop i cirkus är fylld av lek, akrobatik och jonglering. Båda dagarna börjar med uppvärmningslekar och går över till olika övningar i balans, samarbete, parakrobatik, golvakrobatik och koordination. Du kommer också lära dig grunderna i olika typer av jonglering med bollar, tallrik, flower stick, diabolo och poi. Kom i kläder du kan röra dig i och ta med vattenflaska. Ledare är Anna Aro och Alejandro Salvatierra.

ÅLDER: 10 - 15 år. 

NÄR: 30 - 31 oktober, kl. 10.00 - 15.00 måndag och tisdag (Dörrarna öppnar 09.30 för insläpp/drop-in. Dörrarna är öppna 30 minuter efter kolloverksamheten för hemgång/avslut - fram till 15.30) 

VAR: Midsommargården. 

HITTA HIT: Midsommargården ligger på Telefonplans torg, granne med Hemköp och i samma hus som Telefonplans bibliotek. 

PRIS:  695 kr per barn + medlemsskap i Föreningen Midsommargården (100 kr).

HUR: Föranmälan till kollot är obligatorisk och föranmälan görs genom att fylla i formuläret här på sidan. Inom ett par dagar meddelar vi via mail om barnet fått en plats på kollot eller inte (begränsat antal platser). Platsen behöver då bekräftas av er genom att ni svarar på mailet. Fakturan skickas sedan i samband med er bekräftelse. 

Er bekräftelse är bindande och inga återbetalningar görs. Inga avdrag görs om barnet utelir en av två dagar. Vid sjukdom görs återbetalning vid uppvisande av läkarintyg. 

ÖVRIGT: Material och förmiddags- och eftermiddagsfika ingår. Meddela eventuella allergier vid anmälan. Ta med egen lunchlåda, det finns mikro att tillgå. Har du speciella behov, meddela oss i samband med att du gör din anmälan. Kom ihåg oömma kläder till street art, samt kläder som du kan röra dig i + vattenflaska till cirkus. 

FRÅGOR: Kontakta Emilia på emilia@midsommargarden.se eller 076 328 88 57. 

Välkommen till kollo på Midsommargården! 

I samarbete med ABF. Med stöd från Åhlén stiftelsen och Stiftelsen Oskar Hirschs Minne

Dela detta event

bottom of page