top of page

пт, 14 черв.

|

Containern Telefonplan

Containerfestival

Containerfestival
Containerfestival

Tid och plats

14 черв. 2024 р., 16:00 – 20:00

Containern Telefonplan, Telefonplan, Hägersten, Sverige

Om

Vi bjuder in till CONTAINERFESTIVAL! Festivalen där vi hyllar street art som konstform, firar vikten av fritt uttryck och ännu en gång får bekräftat att kreativitet för oss samman. En vibbig fredag helt enkelt med vernissage för månadens konstnär, cirkusperformance, konstinstallation och dj StudioUng. Alla som vill har chansen att testa street art! Vi ger er också en ’trip down memory lane’ genom en utställning med Containern Telefonplans tidigare konstverk. Kanske svänger en food truck förbi, annars finns Ica (väldigt) Nära och en gräsplätt som gjord för picknick. Visst kommer du?

Månadens konstnär är Containern Telefonplans konstnärliga ledare Nabil Dorbane aka Holem. Holem är illustratör och designer från Paris som arbetar med att göra street art tillgänglig för allmänheten. Se mer på HOLEM'S INSTAGRAM. 

Festivalen håller till vid Containern Telefonplan (bakom Ica Nära på Telefonplans torg). Det är bara att dyka upp. Välkommen! 

Containern Telefonplan är en drogfri och alkoholfri plats. Ta på oömma kläder om du vill pröva street art. 

OM CONTAINERN TELEFONPLAN

FACEBOOKEVENEMANG 

Vid frågor, kontakta: hej@midsommargarden.se

Containern Telefonplan är ett samarbete mellan Föreningen Midsommargården, konstnären Nabil Dorbane och Ica Nära Telefonplan. Med stöd av Postkodstiftelsen.

Dela detta event

bottom of page